Söndag 28 sep (24+3)

Riktigt skämt bort mig i helgen (här inte till vanligheterna kan jag lova). Igår tog jag en ansiktsmassage igår och idag pedikyr - känns så bra! Polenäventyret har varit väldigt positivt förutom att jag igår fick enormt ont i magen. Vet inte om de var växtvärk eller förvärkar eller något helt annat. Magen var stenhård och de smärtade ordentligt och ännu värre blev de om jag rörde mig. Blev så klart orolig också vilket inte gjorde saken bättre... Man hör ju hört att förvärkar är vanligt men att de inte ska göra ont. Men jag menar att när hela magen spänns så gör de ju ont. Fast inte så ont som en värk, de kändes ju inte som om jag skulle föda. Jaja, får ta och ringa BM i veckan om jag känner att de inte kan vänta tills nästa vecka. Pysen är efter en lite lugnare morgon igång han/hon också. 

/Anna
Gravid | | Kommentera |

24+0

Vecka 25 idag (24+0) vilket innebär att över 60% av graviditeten har fortlöpt, vilket känns bra. Mår fortsatt bra och symfyssmärtan är inte alls så kraftig längre, men visst känner jag av den. Längtar just nu tills jag går in i tredje trimestern (vecka 29) för då vet jag också att man kan rädda barnet till ett värdigt liv om de skulle födas förtidigt. Nu finns de så klart inget som tyder på att jag skulle föda förtidigt men som den person som jag är så oroar jag mig alltid… Pysen verkar dock trivas i magen och sparkar runt och rör sig mest hela tiden. Har säkert skrivit detta förr men upplever att Pysen (i alla fall så här långt) är mer aktiv i magen än Oliver var, men samtidigt är jag trots allt mer lugn och känner nog därför mer också. Ganska ”dryg” men ändå behaglig del av graviditeten nu, mår ju bra (i stort sätt) och magen är ännu inte i vägen men lite drygt eftersom de just inte händer något. Fortfarande två veckor kvar tills nästa kontroll hos BM (och därefter ytterligare 3 veckor). Tur att de händer lite annat i ens liv istället, ska till Polen i helgen och nästa helg ska mamma och jag till Stockholm på UnderBARA BARNmässan, båda resorna ska bli så skoj!

 

/Anna

Gravid | | Kommentera |

Fogarna

Idag när jag var på väg hem från jobbet (även på jobbet) så kom jag och tänka på att jag inte kände av min fotsmärta (symfyssmärta) längre! Fast...han inte ens komma fram till bilen så gjorde den sig till känna. Men den är mycket mycket bättre! Känns så bra! Med tanke på den så skulle jag kunna springa länge till men de är magen som sätter stopp, den börjar bli lite stor... I morgon är de dock dags för gympa igen och hoppas på att fogarna hänger med på de!

/Anna
Gravid | | Kommentera |
Upp