Min blogg utan bilder

Min blogg är inte gjord för bilder tror jag...varje gång jag ska lägga in en bild så blir de alltid något fel...blä!

Helgen var i alla fall mycket lyckad, bättre väder får man leta efter, 18000 besökare, förstklassig beachvolley, underbart med andra ord.

Nu börjar man också se ljuset i tunneln, semestern! Tjoho! Som jag har längtat och väntat! Martin går på fredag och jag nästa torsdag. Drar först upp till Linköping en snabbis innan jag fortsätter upp till Övik!

Nu på torsdag fyller Martin år, har som vanligt haft riktigt stora problem att hitta på vad jag ska köpa till honom... Han gör de verkligen inte lätt för mig... Igår sa han att han kommit på något han önskade sig, att bilen (golfen) blev såld... Ja hur lätt är de då? Den rullar ju inte ens! Jaja får väl rita en teckning om jag inte kommer på något bättre!

På lördag ska jag göra en skojsig grej tillsammans med några tjejkompisar. Vi ska bli sminkade och fotade av en makeup artist och en fotograf. (Ni vet sådant där som är jättepopulärt att man gör nu för tiden). Eftersom jag är en linslus tvekande jag inte många sekunder när de ringde och frågade om jag ville ställa upp! Att sen själva plåtningen och allt är gratis skadar ju inte! =)

Åter till journalernas värld...slut på rasten!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Beach, beach och så lite beach

26 juni, snart semester...eller i alla fall om 2 veckor!

Var nere på NSBT igår och kollade på företagstuneringen, Ericsson gick och vann, man blev minst sagt sugen att också få vara med att spela. De är konstigt de där med beachvolley, har aldrig stött på någon sport som varit mer abstinens beroende. De suger verkligen i "beachtarmen" nu! Antagligen beror de inte bara på spelet i sig, utan också allt runt omkring. Ikväll blir de i alla fall mer beach (utan att spela) då det riktiga gruppspelet med eliten drar igång. Självklart hoppas och hejar jag på bröderna Jonsson (även om de nu inte spelar i samma lag). På damsidan har jag mindre koll... Undra varför? ;)

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Ibland är man lättroad =)

Var inne på tjuvlyssnat.se och läste lite. Hittade detta inlägg och skrattade högt för mig själv, stackars tjej!


"Du får ta med falskleg om du ska steka"

Bar, Göteborg

Ett gäng på tre killar och en tjej ~27, som verkar komma från samma arbetsplats, sitter på after work. Tjejen berättar om ett tidigare sommarjobb som hon har haft i en kiosk.
Tjejen: Vi kom överens om att vi skulle be nästa kund om leg oavsett vad kunden beställde. Nästa kund som kom var en tjej på ca 17 år och hon beställer en grillad korv. När jag ber henne om leg säger hon:
"Jag har inget leg... Då tar jag en kokt korv istället!".

Ibland är man lättroad!

/Anna

Snart är de helg igen, skönt, för denna vecka har verkligen gått segt...

Allmänt | | Kommentera |
Upp