En fredag i soffan

Har legat och slappat i soffan hela kvällen (förutom då jag gått upp och ner till tvätten). Martin är på grabbkväll så jag har kunnat kolla på vad jag vill =) Gillar verkligen att vara själv ibland, man behöver verkligen de. Men ska inte sticka under stolen med att de ska bli skönt att få hem Martin. (Ska åka och hämta honom och grabbarna om ett tag, hur snäll är inte jag?) 
 
Jag hade tänkt åka till Sthlm i helgen och springa Tjejmilen, men efter mycket mycket om och men så har jag till slut bestämt mig att inte åka. Ska faktiskt bli skönt med en lugn helg här i Karlskrona! Inget inplanerar alls! Eventuellt springer jag mitt egna tjejmil på söndag, bara för att...men de beror på hur jag känner mig i benen! Blir nog en sväng på stan också, om jag får med mig Martin dvs.

Kanske blir lite bröllopsplanering också. Just nu är vi inne på att lägga upp en budget, lätt att pengarna springer iväg om man inte har koll! Men vi är än så länge överens om saker och ting, och de är skönt! 

/Anna


Allmänt | | Kommentera |

En bild eller två

Martin och jag innan Kristoffers dop

Jag, Christina och Fredrik på "God morgon"

Samuel hjälper mig att öppna paket på min födelsedag

Jesper, Martin, jag och Matilda på vår minisemester på Öland

Allmänt | | Kommentera |

Faddrar

Riktigt dålig på att uppdatera nu...man kommer in i olika faser med bloggandet helt enkelt. Hur som helst måste jag berätta att vi var på dop i helgen. Min brors barn döptes, och Martin och jag hade äran att bli faddrar! Stort! Kristoffer Otto som han nu heter skötte sig exemplariskt i kyrkan, skrek ingenting, inte ens när prästen "vattnade" honom! Kristoffers storebror Samuel var också helt underbar, han fick bland annat hjälpa till att torka av Kristoffers panna! Efter dopet bjöds de på dopkaffe, innan vi for hemåt igen. Skönt att komma hem redan på lördag kväll!

Söndagen blev en riktig lugn dag, helt perfekt för min del. Åkte runt och införskaffade diverse saker till lägenheten (den börjar ta form nu) och hälsade även på Frida och Henke i Basasjö (håller på att bygga hus där). Man blir allt lite sugen på att skaffa hus, men de får vänta några år till iaf...

Veckan har rullat på som vanligt, har lite ont i halsen vilket innebär att min start i tjejmilen känns väldigt avlägsen, tyvärr! Är åt ena sidan väldigt sugen men åt andra sidan känns de skönt med en helt tom helg! (När hände de senast?)

/Anna


Allmänt | | Kommentera |
Upp