Samuel och jag!

Allmänt | | Kommentera |

På tåget (klass 1, de ni!)

Ska väl försöka få ner några rader, trots att detta är första dagen på semestern! Jag sitter just nu på tåget på väg till Gävle, och som vanligt är tåget försenat...suck, att SJ aldrig lär sig! Fast i ärlighetens namn var/är de nog inte deras fel denna gång, eller jo de är det ju men de blev fel på en vagn och sådant kan man inte direkt påverka. Hoppas bara mitt Gävletåg väntar så jag slipper bli sittandes i Stockholm!

Helgen var mycket trevlig och kusinens konfirmation fick mig att önska att jag vore 14 igen! Tänk var tiden går snabbt! Mitt brorsbarn är redan 1,5 och de känns som de var igår han föddes! Han har kommit på att man kan säga nej nu...vilket inte alltid är så kul för min bror och hans fru... Men söt är han, eller vad säger ni? Drillar honom hårt för att lära sig säga Anna, funkar när han vill.

Äh, som vanligt går de inte att ladda upp bilder...får ta de senare!

/Anna
Allmänt | | En kommentar |

Klara, färdiga, semester!

Man kanske ska ta och skriva ett inlägg innan jag (och eventuellt även bloggen) går på semester! Kändes som jag packade halva natten och även om jag tyckte att jag valde bort mycket kläder så har jag en enorm väska med kläder + en ryggsäck med hygienartiklar + skor + en handväska + min MacBook...som ni kanske inser är de helt galet mycket saker för att vara borta i 2,5 vecka... Dessutom har jag även en väska till som ska stå hos mamma och pappa (fast om jag ska försvara mig så innehåller den mest lakan och handdukar).

Om 3 timmar åker jag, vädret är grått med de känns på något sätt bara bra, inte skoj att köra med stekande sol som lyser en i ögonen. Åh jag längtar verkligen att få träffa min familj igen! Mamma, pappa, bröderna, brorsonen och Becki. Den enda som saknas är ju så klart Martin!

Igår firade vi tjejer semestern med en glass på glaciären! Mmm, de är så gott! Kommer aldrig kunna äta en "vanlig" kulglass mer! Var riktigt djärv igår och provade en helt ny smak, brukar annars köra på säkra kort, citronlakrits och aftereight. Igår tog jag ren lakrits, riktigt god faktiskt!

Nu ska jag ta och springa upp till sjukhuset och säga hejdå till Matilda och ge henne min nyckel så hon kan vattna våra kära blommor!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |
Upp