Höstdag

Det är höst, träden är gulröda, det är mörkt på kvällen, hockey har börjat, det är kallare i luften, varm choklad smakar gott, jag är förkyld, ja det är verkligen höst nu!Ikväll ska vi basta, dricka öl och spela spel (Med andra ord, så klart). Ibland är hösten allt härlig!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Lite smått och gott

Äntligen har man kommit hem efter en kortvecka, sååå skönt att få komma hem till sin egen lägenhet (och inte en 70-årig gubbes...) Är dock tacksam att jag får bo i hans lägenhet och det känns surt att jag måste lämna den om någon månad för att försöka hitta något nytt att bo i de sista veckorna. Någon som vet någon övernattningslägenhet eller rum i Söderhamn är det bara att höra av sig!

Sitter och väntar på Martin...är på hockeyträning. Kanske är lika bra de, sitter nämligen och lyssnar på elitseriehockey. Brynäs leder med 6-0 mot Linköping och Modo ligger under med 4-1 mot Mora...

För övrig är jag sjuk...eller förkyld (om de nu är någon skillnad). Nosen rinner och huvudet känns som en geléklump, annars är det okej. Hoppas bara inte det blir värre nu när det äntligen blivit helg!

Var förresten hos tandläkaren idag för första gången på flera år. Är stolt och meddela att jag inte hade ett enda hål! Däremot gnisslar jag tänder vilket kan få förödande konsekvenser då jag kan slipa ner/bita sönder mina tänder... Så de rekommenderade mig att skaffa bettskena...vilket kostar ett par tusen...kändes inte lika skoj! Man kan helt klart ha roligare för några tusen!

Nä nu ska jag släpa mig till soffan!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Det närmar sig premiär...

Snart drar det igång...det jag älskar, men också hatar (ja så illa är det kanske inte). Det har varit lugnt ett tag nu...men inom några veckor är det liv i luckan igen... Jag talar så klart om elitserien!

Inte nog med att jag är Brynäsare och Martin Modoit, vi är båda VÄLDIGT engagerade! Är riktigt glad över att Modo och Brynäs inte möts allt för många gånger under en säsong. Gick på två matcher förra säsongen. Första matchen gick jag med Martin och fick se Brynäs vinna med udda målet, andra gången ville Martin inte gå med mig utan jag fick gå med hans mamma (som också är Modoit) och fick se Brynäs få stryk. Tyvärr måste jag säga att jag trots allt var gladare andra matchen...för er som inte redan vet så tycker Modoiter extremt illa om Brynäsare (efter finalförlusten -99). Det är inte skoj att inombords skaka av glädje men varken våga uttrycka eller dela med sig av sina känslor då alla andra hejar på motståndarlaget.

Det var på något sätt lättare då jag bodde i Gävle (när alla hejade på "rätt" lag) eller då jag bodde i Umeå (där inte så många brydde sig). Man kan ju bara hoppas att Modoiterna lugnat ner sig nu när det äntligen fått deras efterlängtade SM guld. Hoppas verkligen att Brynäs tar hem guldet i år, var ju ett tag sen sist...men om sanningen ska fram tror jag faktiskt att Modo vinner i år igen...

/Anna

image59


Allmänt | | Kommentera |
Upp