Nyckelproblem

I morse när jag skulle cykla till jobbet märkte jag något konstig...mina nycklar var försvunna, dock fanns Martins kvar... Suck! Han hade tagit fel nycklar och inte märkt något eftersom han bara behöver bilnyckeln och den fanns ju på båda knipporna. Jag däremot, som skulle cykla fick de svårare. Som tur var hittade jag extra nyckeln (tur att man har ordning på sina saker) och här på jobbet fick mina kollegor snällt låsa upp till mig. Han kom och bytte tillbaka nycklarna för ett tag sen och de var nödvändigt eftersom jag ska ha bassängträning om en stund och behöver verkligen mina nycklar då, annars hade jag fått bada naken!

Så skönt att de är fredag idag, verkligen veckans bästa dag, utan tvekan! Tempot går ner på arbetsplatsen och man har hela långa helgen framför sig. Dock kommer denna helg mest bestå av renovering, men de blir säkert skoj de också!

/Anna
Allmänt | | En kommentar |

One year ago

I måndags var det ett år sen sedan jag kom till Karlskrona, känns riktigt skumt att tiden gått så snabbt och att så mycket har hänt. Träffat många nya vänner (förhoppningsvis vänner för livet), lärt mig massor inom mitt jobb (även om jag har hur mycket till att lära), köpt bostad med mera! På tal om bostad så blev det igår klart att vår hyresrätt har hittat en ny ägare, mycket bra, speciellt eftersom han kan flytta in när som helst och de betyder att vi slipper alla dubbla månadshyror! Tackar och bockar!

Det enda som jag tycker är synd med att jag flyttat hit till Karlskrona är att de inte varit så många och besökt mig (jag har ju iofs inte besökt så många heller), Vicki är i alla fall en av få som tagit sig tid att komma ner och besöka mig, tack gumman betyder grymt mycket för mig! Jag lovar att komma upp till Stockholm så fort det här med lägenheten lugnat sig!
/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Hemma från Göteborg

Oj vad dagarna springer förbi, innan man vet ordet av det så har halva veckan redan gått. Ikväll ska vi till lgh och fixa lite. Är ledsen för att jag inte lagt ut några fler bilder, men just nu ser de inte så spännande ut, tapeter, lister och garderober om vart annat... Men när vi däremot börjar måla, tapetsera, lägga golv och sätta in kök, då lovar jag att ni kommer få se bilder! Ikväll ska vi hur som helst börja riva tapeter i vardagsrummet (sista av rummen). I helgen ska vi börja åka runt och titta på färg och tapeter, fast vi har en ganska klar bild över hur vi vill ha det, så jag är inte så orolig.

Igår kväll var jag och fikade med tjejgänget, de var ett tag sen sist, men de var trevligt. Fast man märker att vi mer och mer delats in i olika grupper...men vi har inga problem att umgås ändå, som tur är.

Nästa helg ska Martin hem till Övik på begravning och Anna, Frida och jag tänkte då passa på att gå på bröllopsmässa, ska bli skoj! Annars har jag väl inte så mycket spännande att se fram emot just nu, känns ändå som om mitt liv är helt fulltecknat.

Kanske ska nämna något om Göteborg förresten. Vi åkte ju dit i fredags, och de kunde ju helt klart ha börjat bättre... Blev sittande på tåget utanför Alvesta, i 2 timmar! Så istället för att komma till Gbg kl 20 så rullade tåget in kl 22...inte så skoj, speciellt inte med tanke på att vi hade bestämt att vi skulle ut och äta då vi kom fram. Men vi fick helt enkelt köpa mat på tåget och sen tog vi istället en öl när vi kom fram (inte helt fel de heller iofs).

På lördagen åkte vi ner till stan där vi träffade Rebecca (som tidigare bodde i Karlskrona. Var riktigt skoj att träffa henne, så synd att hon flyttade "hem" igen! Vi fikade hur som helst och sen tog vi en sväng på stan. Hittade inget speciellt (och tur kanske de är). På vägen hem åkte vi förbi min älsklings godisaffär 4-gott och inhandlade en massa godis! Mmm! De är så synd (eller kanske tur) att vi inte har en sådan godisaffär här i Karlskrona. De har verkligen ALLA godissorter man kan tänka sig! På kvällen lagade vi mat innan vi fort in till stan och såg Lukas Moodyssons nya film Mammut. Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag tyckte filmen var bra eller inte, den var seg, kändes som en film utan handling men den berörde, fast på ett konstigt sätt... Ja de är svårt att förklara. Tycker nog att man borde se filmen, men inte nödvändigtvis på bio.

På söndagen åkte vi in till Nordstan och såg när vår kompis Lisa hoppade stavhopp. Tyvärr han vi inte se så många hopp utan var tvungna att själva hoppa på tåget. På vägen hem i Emmaboda passad vi på att träffa mamma och pappa (hade en timmes uppehåll där) och de böjd oss på fika. De är verkligen helt underbara mina föräldrar, bättre föräldrar finns inte! Väl hemma lagade vi snabbt mat innan vi fort till den nya lägenheten en stund.

/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp