Heja, heja!

Hahaha, min brorsson är en skön typ! (Läs kommentaren från föregående inlägg). Känns skönt att veta att han fostras i sann Brynäsanda, fast jag förstår inte riktigt varför han just tycker att Anders "Masken" Carlsson är så roligt?! På tal om Brynäs så går de ju riktigt bra för dem nu, leder elitserien till och med! Har inte en aning om när de senast hände, måste vara år och dagar sen! Verkar som om nye coachen verkligen har fått Brynäs att spela som ett lag, bra jobbat grabbar! Fast än är de långt kvar, men man ska vara positiv så de kommer att bli en bra säsong de här!

Ute regnar de och är värsta höstvädret, fast än så länge är de relativt grönt ute, fast de börjar skifta emot gult och rött. Idag fick vi fisksoppa till lunch och äppelkaka till efterrätt, så gott och så passande till en dag som denna. De var en arbetskollega som sak sluta idag som var snäll och bjuda hela habiliteringen på lunch, inte illa de!

Nä nu har jag haft paus länge nog, åter till mina journaler!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Bara en fråga...

Gick och la mig halv 3 vaknade strax efter klockan sju och kunde inte somna om...vad har hänt med mig? 

/Anna
Allmänt | | En kommentar |

Sista dagenTjoho, idag är de fredag! Som jag längtat! Inställt möte nu på eftermiddagen innebär dessutom att jag får tid till att skriva lite journaler som jag annars hade haft svårt att hinna med, samt att jag kan flexa ut lite tidigare. Mycket välbehövligt eftersom jag (som vanligt) är trött och behöver en liten powernap innan festen ikväll. Är egentligen inte så sugen på utgång men sådan kan ju ändra sig under kvällens gång. Största problemet nu (som alltid) är att jag inte vet vad jag ska ha på mig...och tyvärr (eller de kanske är tur) är ju inte Martin hemma, så jag får brottas med mina klädproblem själv idag. Ska ta en riktig funderare på vägen hem, kanske kan jag bestämma mig innan jag är hemma, vore underbart i så fall! Lutar dock åt att jag tar min hängslekjol och min vita kortärmade skjorta...men som sagt, inget bestämt än!

Martin och min TV och datorfria vecka gick riktigt bra och vi bestämde igår att vi i fortsättningen skall försöka undvika att bara slötitta, dvs vi ska bara ha på TVn och datorn när de faktiskt är någonting som vi vill se! Får se hur de går...

Brynäs vann iaf igår, skönt de! Fast Lindbäck hade ju kunnat få en bättre start, två insläppta mål på de två första skotten...illa! Men han spikade ju igen sen och Brynäs kunde tillslut vinna med 3-2 emot Timrå. Det enda som är surt är att Gävlepubliken sviker laget...dryga 4000 på läktaren är riktigt illa! Skämmes!

Nej nu måste jag skriva lite fler journaler!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp