Kyckling på fredag?

Som sagt, måndag - fredag, måndag - fredag, verkar som om dessa dagar kommer oftare än de andra.

Dagen i-landsproblem är vad vi ska äta ikväll samt resten av helgen, ffa söndag då vi ska ha Christina och Fredrik på besök... Lutar kanske åt paj på söndag... Men vad ska vi äta idag? Tacos, pizza, kyckling, hamburgare? Enligt sången så ska de ju vara kyckling idag... Får rådfråga med Martin han kanske har någon idé.

Märker att jag inte hade så mycket mer spännande att delge er (för vad jag ska äta är ju suger spännande och precis de som ni är intresserade av...)

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Tvättanten

Hade lite krafter kvar igår när jag kom hem, plockade undan sommarkläderna (skor och jackor iaf) och hämtade ner mössor, vantar, jackor och skor från vinden. Martin var även han duktig och tvättade! Har en kvinna i vårt hus som tid ett par tillfällen kommit till tvättstugan före sin tvättid, och de är inte sådär 5-10 minuter innan utan igår kom hon på kvällen (när hon skulle ha tvättid nu på morgonen). Men de är inte de konstigaste av allt utan de är vad hon gör, hon sätter nämligen igång och städar INFÖR sin tvättid! Martin tror helt klart att hon har någon diagnos, jag tror mer att hon har lite och göra och inte vill städa efter sin tvättid. Hur som helst innebar detta att när vi kom ner igår kväll för att hämta tvätten då stod hon där och moppade golvet. Jag som skulle visa mig som en god granne tänkte börja städa lite (som man ju ska göra men som iaf jag aldrig gör). Men den lilla tanten tyckte då att jag inte behövde utan att hon skulle fixa de åt mig, tack och bock, hon får gärna ha tvättid efter mig fler gånger.

Skulle ha varit på hembesök nu på morgonen men min kollega hade glömt bort att skicka kallelsen så nu sitter jag här...utan att ha speciellt mycket att göra... Tror att jag ska gå igenom lite hjälpmedelslistor, hurra! Har dock bara en sida med hyrda hjälpmedel, stackars Matilda har typ 10 sidor!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Lite smått och gott från veckan

Vad glad jag blir över alla kommentarer!

I morse höll jag på att få ett ryck, på ett bra sätt kan man säga, fast ändå inte med tanke på att jag var på väg till jobbet. Rycket jag fick var ett städryck, hade sådan lust att bara börja städa lägenheten (eller plocka heter det när jag städar). Var/är så trött på att de ligger massa saker i lådor som inte hör hemma där, att pappersinsamlingen är överfull, diskmaskinen full med disk, kläder hänger (på sin höjd) överallt dessutom är sommarskorna (typ flipfloppsen) fortfarande framme medan alla vinterkläder är kvar på vinden. I eftermiddag är de jag som gör något åt detta (man kan ju bara hoppas att jag har lite energi kvar efter en dag på jobbet). Dessutom ska vi tvätta idag, men denna gång får Martin ha huvudansvaret för den (eftersom jag hade de förra gången).

Igår beställde vi förresten papper till våra inbjudningskort, spännande!  Håller tummarna för att de blir bra, alltid svårt att beställa från internet, speciellt nu eftersom som vi varken kunde känna eller se pappret.

Var och fikade med en kompis igår, hon ska iväg till Borneo, är inte alls avundsjuk! Lät hur underbart som helst! Hoppas hon får en riktigt bra resa, de är hon värd!

Vad kan jag annars berätta? Se som vanligt fram emot julen, snart inne i november och då får man ju nästan sätta igång med julstöket. Har börjat smygtitta på youtube på gamla adventskalendrar, man blir nostalgisk till tusen vill jag lova! Snart får man sätta igång julmusiken också, längtar!

/Anna
Allmänt | | En kommentar |
Upp