Puls

På onsdag är de 4 månader kvar till mitt och Martins bröllop, de närmar sig!

Idag var det åter igen riktigt ljust ute när jag skulle cykla till jobbet, fick lite vårkänslor... Inte lika härligt var de när jag svängde in på habiliteringen och cyklade på en isfläck...tur att jag var hyffsat reaktionssnabb och hade en god morgon balans, för jag lyckades parrera cykeln och hålla mig på hjulen...men pulsen gick upp en hel del... På tal om puls så mätte jag min vilopuls i morse, ville kolla vad jag låg. Nu har jag ett värde och tror att de är helt normalt för en som tränar som jag gör...får googla lite på de =)

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Stulna jenas!

Igår var jag riktigt arg! Martin och jag (eller mest jag) höll på att tvätta. Vi har egentligen två tvättmaskiner i tvättstugen men en var trasig så kunde bara använda en...redan där kändes de surt...hur som helst när jag hängt upp första tvätten och lagt i den andra började jag fundera vart mina svarta jeans tagit vägen... Visste att jag lagt dem i tvätten, men eftersom de var Martin som bar ner och la i första tvätten tänkte jag att han kanske glömt dem uppe i lgh. Letade runt i hela lägenheten men hittade dem inte. Skickade ett frågande sms till Martin (som var iväg på ett möte) och frågade vad han gjort av mina jeans. Han minns mycket väl att de hade legat i tvättkorgen när han burit ner tvätten men hittade inte heller dem... Fick argt inse att någon snott mina jeans! Hur kan någon vara så fräck? Dessutom var de ett par "billiga" GinaTricot jeans... Martin var nere i tvättstugan och letade utan resultat... Hela kvällen var jag arg och irriterad. Satte också upp en klassiskt arg lapp! När vi gick och la oss var detta ju så klart de stora samtals ämnet, frågade då Martin lite löst om han inte lagt dem i den trasiga maskinen? Iväg i morgonrock och tofflor sprang jag ner till maskinen och mycket riktigt låg de där (tillsammans med ett par strumpor och en sporttopp)! Grrr! MARTIN! Han är nu skylldig mig en tvättning alt en ny sporttopp!

Morgonen har börjat lite si och så, förutom att Sverige ligger under i hockey så lyckades jag skära mig i fingret i morse samt glömma hjälmen när jag cyklade till jobbet! Blir att ta de riktigt lugnt idag!

/Anna
Allmänt | | En kommentar |

Bara någon rad!

Om förra veckan gick segt så har denna gått betydligt snabbare. Halva veckan har redan gått och snart är de helg igen!

I morse var det förresten riktigt ljust ute, så härligt! Slipper man vara rädd för att bilarna inte ska se en (fast de kan ju iofs fortfarande hända, men de är inte på samma sätt).

/Anna

Tror jag fick en massa extra enegi nu när de blev sol! =)
Allmänt | | Kommentera |
Upp