Nu är de nära!

Usch vad dålig jag varit på att uppdatera min blogg, för att inte tala om alla kort jag hela tiden lovar att lägga upp... Fy skäms! Har egentligen inte bra ursäkt så jag hoppar raskt vidare till nästa ämne! 

Ikväll är Martin och jag bjudna till killen som bodde i lägenheten innan oss (Peter) och hans tjej Lisa (som för övrigt är från Umeå). Ska bli skoj att träffa dem igen, var ett tag sen vi sist sågs. De ska tydligen bjuda oss och ett annat par på grillat, låter mumsigt! Jag och Martin ska försöka hinna slå ihop en kladdkaka hade vi tänkt, som vi kan ta med oss som efterrätt. 

I morgon åker vi så till Stockholm och jag har inte ens börjat fundera på vad jag ska packa, väldigt ovanligt för att vara mig! Fast åt andra sidan behöver jag ju inte så mycket, något att åka i och ha på lördagen samt löparkläder. Så jag hoppas att det går smärtfritt att packa!

Nej, om man skulle ta och göra ett sista ryck innan man får gå hem för denna vecka? 

Ha en bra helg alla ni som läser, och håll tummarna för mig på söndag!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Halvvägs

Idag är de onsdag och de innebär att halva arbetsveckan snart är gjord, veckorna bara flyger fram! Tänk, om fyra månader är redan julen förbi... Lite skrämmande tanke, speciellt med tanke på att jag bara har vik till och med sista december. Men jag ska ju vara optimist och tror att de löser sig! 

Ikväll ska Martin och jag på VIP kväll på InterSport, får se om man hittar något. Enda problemet är att jag tappat bort mitt VISA kort (har spärrat och beställt ett nytt) men fram tills att jag får mitt kort får jag helt enkelt leva på Martin. Men jag hoppas de kommer idag, så jag kan börja leva normalt igen. Fast åt andra sidan är de väldigt ekonomiskt att inte ha något kort, fast i längden ohållbart. 

Till helgen ska vi till Stockholm, träffa Vicki och springa Tjejmilen. Ska bli riktigt skoj att få träffa min finska vän igen, saknat henne så!

/Anna 
Allmänt | | Kommentera |

Min födelsedagsöverraskning med mina vänner!

Så har ytterligare en vecka börjat. Men innan jag börjar prata om den så ska jag berätta om min helg. Helgen som skulle vara lugn och skön utan några speciella planer slutade med en fullspäckad lördag med alla mina vänner!

Jag tar de från början, jag och Martin skulle på lördagen gå på stan. Hade innan gjort en jätte frukost a la hotellfrukost och var himla nöjd efter att ha satt i min en tallrik fil med müsli, 4 frallor med pålägg och grönsaker, ägg, juice och allt annat gott. På stan skulle jag även leka med Rebecca som var ensam kvar över helgen. Men när väl Rebecca kom så var även Anna med (som sagt att hon var i Halmstad) och jag fick inte alls gå på stan utan sätta mig i bilen med ögonbindel på. Min födelsedagsöverraskningsdag med mina vänner hade börjat!

Bilresan slutade efter ett kort stopp hemma hos oss, på Rosenholm, dvs Boda Borg! Vi fyra (jag, Anna, Rebecca och Martin) kämpade som attan i fyra timmar genom cellerna och lyckades få hela 10 stämplar, inte illa med tanke på att de sa att normalt för "första gångare" är ca 4-5 stämplar.

Efter Boda blev de ögonbindel igen, nu hamnade jag hemma hos Anna där jag fick mitt egna lilla spa. Massage av rygg, ben och ansikte, ansiktsmask, hårinpackning, fotbad, scrubb och vin fick jag avnjuta. Sen blev de ombyte innan "taxin" kom och hämtade oss.

"Taxin" visade sig vara Frida och denna gång slutade resan hemma hos mig, där Martin, Frida och Henke gjort middag! Så de var bara att sätta sig vid dukat bord! Till efterrätten kom även Karolin, Kristina och hennes kompis. De blev en förfest hos oss innan vi gick ut på både Statt och Olles. En riktigt lyckad kväll, och dag! Åh just jag, fick även armband, halsband och ett par örhängen av mina kära vänner! De är så underbara! Så nöjd med dagen, och jag anade ingenting! Bra jobbat!


/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp