De känns som...

Borde inte skriva detta...men kan inte låta bli. Solen skiner in genom fönstret i mitt nya rum, snön är ett minne blott och jag kan inte annat än känna en viss känsla i luften. Ja ni förstår säkert vad jag menar...vågar dock inte skriva de med tankte på vad som hänt tidigare gånger...

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Trisslotten

I veckan eller rättare sagt förra helgen köpte jag fyra trisslotter, skickade iväg en till mamma och pappa, en till min bror Magnus, en till min bror Björn och hans familj och gav en till Martin. Skickade även med ett kort och skrev några rader. Alla utan min bror Magnus hade hört av sig igår och tackat vilket jag råkade säga till mamma. Både mamma (och jag) konstaterade att de var lite dålig stil att inte höra av sig och tacka. Tänkte inte så mycket mer på de förrän de någon minut efter mammas och mitt samtal pep till i min mobil. Fick då ett sms av min bror som sa att han pratat med mamma och bad om ursäkt att han inte hört av sig och tackat. Min mor hade med andra ord direkt efter vårt samtal ringt upp min bror och sagt att de var dålig stil att han inte hade tackat. Varvid jag skickade ett sms till min mor med texten "Skvaller tant" fick efter en stund svaret "Förlåt, ville bara väl". Hon är duktig, min mor på att prata/skvallra (liksom mig). Men lite onödigt tycker jag nog att detta var. Dels så var de ju ingen stor sak att tacka för (visste ju att han skulle tacka förr eller senare) dels så gjorde mammas utspel att alla inblandade kände sig olustiga. Magnus för att han inte tackat, jag för att jag sagt att de var dålig stil till mamma, och mamma för att hon sagt till Magnus.

Så de kan gå!


/Anna


Tyvärr vann ingen...

Allmänt | | En kommentar |

Veckorna rullar fram

Så var de äntligen fredag igen, veckorna verkligen flyger fram! Det är ju inte alls långt kvar tills vi ska flytta in i vår nya lgh (hoppas vi hinner klart bara). I helgen blir de som sagt målning för hela slanten, förhoppningsvis hinner vi/Martin också börja lägga lite golv.


Vi har förresten redan fått två inneboende...de bor på balkongen och kallas tamduvor...grr, tydligen är de väldigt svårt att bli av med duvorna (enligt min pappa som är fågelkunnig). Egentligen finns bara två saker att göra enligt honom (som verkligen gör att de försvinner), antingen letar man upp deras bo och flyttar/förstör detta eller så nackar man dem... Att sätta upp plastugglor eller liknade skrämmer dem bara ett tag, enligt pappa, och han brukar ha rätt... Han skulle dock kolla runt bland sina fågelkompisar och se om de hade några andra idéer. Någon av er kanske har något smart tips? Vi vill ju inte dela vår balkong med två duvor, den vill vi ha för oss själva!


En glädjande nyhet är dock att BRYNÄS, laget i mitt hjärta, tagit sig till slutspel. Erkännas bör dock att jag inte följt laget på samma sätt som förr, anledningen är helt enkelt att de gått så dåligt för både Brynäs och Modo att varken Martin eller jag har haft någon lust. Men nu när de blir slutspel så kan ju allt hända, och jag håller alla tummar jag kan för att de ska gå bra!


/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp