Typiskt

Här kan man läsa alla som är inbjuda till Daniel & Viktorias bröllop, och tyvärr fanns varken Martin eller jag med på listan (som för övrigt har några fler gäster än vårt bröllop). Hade varit bra att ha gått på något bröllop innan sitt eget, som en generalrepetition inför vårt egna! Men de ska nog gå bra ändå! På tal om vårt bröllop var mamma hos bagaren härom dagen, kommer bli en väldigt god tårta!

Ikväll är det sista april eller Valborg (beroende på vart i landet man bor). Martin och jag ska som jag tidigare nämt ta de lugnt. Hoppas dock att vädret blir bättre för just nu regnar det...inge skoj att grilla i regn!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Möte

Regnar ute idag, faktiskt ganska mysigt, Man behöver sådana här dagar också, som är lite gråare, annars uppskattar man inte de fina dagarna. Men i morgon hoppas vi på fint väder igen, för då är det ju sista april. Martin och jag har inget planerat, känns inte som om sista april/valborg är en speciellt stor högtid. Har haft middag/grillat hos oss de två sista åren och de kommer vi nog göra i morgon också, men utan folk. Både Martin och jag känner oss lite slitna tror jag (och vi vet att vi har mycket att stå i framöver), dessutom ska Martin spela årets första beachtunering på lördag så det betyder tidig uppgång. Så de passar oss ganska bra att inte fara iväg någonstans.

Idag fyller förresten min lilla mamma år, hurra hurra! Har jag tur kommer de på besök i helgen, men inget är bestämt. De är liksom vi, aningens slitna. De har också svårt att åka ifrån djuren så vi får se hur de blir. (De har både får, höns och katter). Kommer de på söndag ska vi nog ta och åka iväg på konstrundan som anordnas här i Blekinge just nu. 

Idag är det annars en enda lång mötesdag... Börjar morgonen med yrkesträff (med inledande träff för hela habiliteringen i Blekinge) cch sen på em så är det teamsamordnarmöte. Så från halv nio till tre kommer jag nog sitta i möte...

/Anna 

Allmänt | | Kommentera |

Onsdag

Brukar gå till jobbet på onsdagar och gjorde så även idag. De slog mig under min promenad hur snabbt allt går nu, och då menar jag ffa naturen. Bara för några veckor sen var de isande kallt och inga blommor syntes till, nu är det stora fält av vitsippor, tusselago och allt vad de heter. Björkarna håller för fullt på att slå ut, och värmen kommer mer och mer. I morse var de 10 grader redan vid sju tiden! Härligt!

Måste ju också passa på att berätta att jag fått min första bild på min bröllopsklänning! Tjoho, den finns verkligen, och den ser riktigt bra ut! (Dock ser den hemskt smal ut...blir nog till att leva på vatten och bröd sista veckorna innan bröllopet). Hoppas att de ska gå snabbt nu så att jag får klänningen inom ett par veckor! Är så nyfiken och spänd på att få se slutresultatet!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp