Godmorgon alla morgonpigga

Godmorgon alla morgonpigga! Så har vi lördag igen, härligt! Mindre härligt att jag vaknar vid 7-8 tiden som en annan pensionär...fast det är ju bättre att vakna tidigt istället för att sova bort hela dagen. Ska strax väcka Martin så man kan få äta frukost, även om jag inte är stor i maten på morgonen så har jag börjat älska frukost, så gott!

Idag ska vi inhandla div saker, bland annat en cykelhjälm till mig! Sen blir det middag för mor o far + Jesper innan de blir utgång i kväll!  

Här kommer några bilder från i påsk:

Visst är jag en god faster som läser för mitt brorsbarn?


De blev mörk men mysigt vid strömavbrottet på långfredag...


Påskafton med påsklunch!

Tänkte lägga in en liten filmsnutt på mitt brorsbarn men vet inte riktigt hur man gör...kanske ordnar det senare!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Jag räknar ner!

Då var de snart helg, har bara några minuter kvar tills jag ska ta ut min friskvårdstimme och åka till L&M med Martin. Älskar verkligen fredagar! Solen skiner och de ska tydligen bli varmt i helgen, känns så skönt! (Nu är dessutom nästan all snö borta).

I helgen ska vi införskaffa lite saker till lägenheten (de tar aldrig slut). På listan står bland annat en tvättkorg, korg till tidningarna, matta, hylla till köket (kom jag på nu) med mera... Sen blir det eventuellt utgång på lördag, fast innan dess kommer mor och far på middag. På söndag är en brunch inplanerad. Lagom planerad helg med andra ord.

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Läkarbesök

Är inte så arg längre (bara när jag tänker på de) men besviken på hur dåligt Brynäs spelade...rädslan att förlora var tyvärr för stor... Men förhoppningsvis står Brynäs inte och faller i och med detta resultat! (I så fall kommer jag bli riktigt arg)

Idag har jag varit otroligt duktig! Var iväg till en läkare idag eftersom jag har problem med min mage och där fick jag ta blodprov, i armen! Men det gick över förväntan, jag varken grät eller svimmade (kanske har jag växt upp?)! Dock låg jag med min tröja över huvudet och nöp mig i magen när hon stack in nålen! Men alla sätt är ju bra utom de dåliga, eller hur? Så får vi se vad de kommer fram till (ska även ta lite andra prover...). Läkaren var i alla fall inne på att jag hade någon bakterie i magen som kan ge samma symtom som magsår (om jag förstod honom rätt).

Nä nu är de lunch som gäller, ska även försöka dricka bort huvudvärken jag skaffat mig!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp