Helg igen

Så var de snart helg igen! Känns knappt som om jag jobbat denna vecka! I onsdags var det planeringsdag hemma hos en arbetskamrat. Vi gick igenom hela barnlistan för vårt team (ca 240 barn) för att se om alla hade en aktuell habiliteringsplan samt rätt kontaktperson...de tog hela dagen, men nu är de gjort iaf! I går var de personaldag för habiliteringen i Blekinge, dvs både för Karlskrona och Karlshamn. Vi fick guidade turer både på Marinmuseet och i stan, mycket intressant och lärorikt!

På söndag kommer mamma och pappa hit en snabbis, det är ju mors dag och både mormor och farmor befinner sig i dagarna i Karlskrona. Annars står det beachtunering på schemat (ovanligt?) men denna gång kanske inte bara för Martin utan även för mig. Vet ännu inte om de blir någon damtunering men får veta de i eftermiddag. Egentligen är jag inte så laddad för att spela, eftersom Anna (som jag brukar spela med) är borta, men de andra tjejerna vill så gärna ha en tunering att jag till slut gav vika och ställde upp. Känner mig riktigt snäll, för tuneringen kostar ändå drygt 300 kr att ställa upp i. Men som sagt vi får se om de blir någon, de saknade fortfarande två till spelare.

Annars längtar jag mest efter att få lägga mig i soffan ikväll, fast jag är även sugen på att gå upp på torget och se alla som sak gå på bal ikväll (kanske köpa en glass på Glassiären också?) Fårse vad Martin är sugen på?

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Äntligen lite bilder!


Köket en solig förmiddag, fortfarande utan diskmaskin därav gluggen!


De randiga tapeterna, nya köksbordet och en bit av lampan som vi fick av mamma och pappa.


Köket (ett par dagar innan) då täckskivan under diskhon saknades...


Som sagt fortfarande en hel del småsaker att göra...


Nya duschdörrar, ingen mer swimingpool i badrummet!


Vardagsrummet, nu med Martins gitarr uppsatt!


Rebecca fixar kvällens partyfrisyr!


"Flickorna Färg" innan utgång! (OSB de var inte planerat!)


Nöjda och trötta efter glass på Glassiären, dagen efter...


Matilda spelar fotboll med stil!
Allmänt | | En kommentar |

Kort semester

Åkte till mamma och pappa i onsdags, så skönt med tanke på allt som hänt de senaste dagarna! Blev dock ett kort besök eftersom vi skulle till Ikea på torsdagen. Kan kort och gott säga att vi var inte ensamma på Ikea. Men de gick hur som helst bra, och nu är även diskmaskin inhandlad. Fast den kommer först om några veckor, så än så länge får vi fortsätta att handdiska.

Har även börjat få mer ordning i lgh, Martin är enormt duktig! Köksluckor och bänkar börjar ta plats (de få bitar som tidigare fattas alltså), duschväggarna är uppsatta och diverse tavlor och lampor har även de kommit på sin plats. Vad som saknas nu är gardiner till kök och sovrum, lister i hall och kök, takanslutning i kök, fläkt och så lite småplock! Även om de är en hel del kvar, känns de skönt att det går framåt i alla fall!

Martin och jag var förresten och tittade på den eventuella bröllopsfestlokalen. Den fick godkänt av Martin också, även om han tyckte att de var vackrare i Gårdsby (där mina föräldrar bor och själva bröllopet äger rum).

I helgen kommer min kompis Rebecca hit, ska bli så skoj! Har inte träffat henne på länge och saknar verkligen henne! Hon bodde tidigare här i Karlskrona men kommer ifrån Kungsbacka (typ) och har nu flyttat tillbaka dit tillsammans med sin kille. (Hon hade tidigare distansförhållande). Men nu i helgen är hon vår igen! Högst upp på schemat står utgång vilket ska bli jätteskoj då jag inte varit ut på år och dagar!

/Anna 

Allmänt | | En kommentar |
Upp