I am coming home for christmas!

Så har ännu en vecka gått. Hur kommer det sig att tiden går så fort men ändå inte? Tycker på ett sätt att veckorna flyger förbi, tyckte nyss att det var helg men samtidigt tycker jag att dagarna segar sig fram och att det datum då jag går på julsemester aldrig kommer. Kanske känns det som varit snabbare än det som kommer?

I helgen ska jag i alla fall hinna med en massa saker så det är bäst att tiden går långsamt. Inte nog med att det är första advent och alla julgardiner och sånt ska upp så ska jag (vi, Martin och jag) bjuda våra vänner på adventsfika. (Vilket ska bli riktigt skoj). Vi ska dessutom hinna köpa julklappar (då detta är enda helgen jag är hemma innan jul), baka pepparkakor och pepparkakshus (vilket i år troligtvis blir en hockeyplan).

Jag älskar julen, för alla er som inte vet, önskar bara att man kunde få vara ledigt lite mer så att man hade chansen att njuta lite mer av den! Tycker det är skoj att komma på vad jag ska köpa till alla i julklapp, men när man känner att tiden inte räcker till...ja, då är det inte lika skoj. Svårast är att köpa till Martin, han har ju redan allt han kan önska sig, dvs mig! Nä, skämt åt sido, han är svår att köpa till, för det första önskar han sig aldrig något och för det andra så tycker man aldrig att presenterna är bra nog till honom...men jag ska nog komma på något i år ändå.

Nu är det i alla fall bara två timmar kvar tills mitt tåg går, man kan ju alltid hoppas på att dessa timmar (och de på tåget) flyger förbi. Är dock riktigt skönt att det inte är allt för många resor kvar!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Bildbevis

Tjoho, äntligen är mina lussekatter klara! Fotograferade för säkerhets skull, i fall någon inte skulle tro mig!  Två omgångar och 103 små och stora, runda och mindre runde lussekatter blev de!


Inge bra att använda en slickepott till lussekattsbak...


När Martin kom hem från jobbet blev han russinansvarig


Jag lär ha ont både på ett och två ställen i morgon efter allt knådande...och jag ska äta upp alla själv!


/Anna


På väg hem samma natt som vi gjorde snögubben!
Allmänt | | Kommentera |

Julen, here I come!

Tänkte först ta tillfället i akt att besvara frågor och fungeringar som dykt upp.

- Jag visste inte heller något om julen/julklapparna tills för någon dag sen, och då jag blev så arg/besviken lades det hela på is tror jag...mamma och pappa skulle höra med er bröder om vad ni tyckte om det hela.

- Jag ska se vad jag kan göra Magnus! Får jag bara en lista på vad du vill ha så! (Gäller alla som hade tänkt att jag skulle ge dem en julklapp)

- För att förtydliga så ingick Samuel inte i julklappstanken. Han fick man ge så många julklappar till som möjligt.

Åter till dagens heta ämne, nämligen mitt lussekattsbak! Sitter precis och samlar mod till mig för att sätta igång! Ska bara slå på julmusiken och kavla upp ärmarna!

Kan först konstatera/undra tre saker som slagit mig under dagen

1. Jag är som ett litet barn när det gäller nålar och blod... (Kommer antagligen berätta mer utförligt om mitt laktosbelastningstest...)
2. Det är DYRT att klippa sig, och det känns verkligen som att kasta pengarna i sjön när man knappt ser att man klippt sig, fast åt andra sidan så beror det ju inte bara på frisören.
3. Varför,  säg mig varför måste man vara 25 för att få flyttbidrag från AMS?

image81

Vår lilla snögubbe, vid 04-tiden på väg hem från krogen för någon helg sen!

Hade förresten snöat i natt, bättre tecken på att det snart är jul och dags att baka lussekatter får man leta efter!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |
Upp