Jobbig morgon...

Efter ett par dagar då jag mått bättre (dock fortsatt illamående till och från) så vaknade jag upp i morse och kände att detta blir en tuff dag. Hann knappt sätta tänderna i mackan som Martin så snällt ordnade (som alla andra dagar) innan den kom upp igen… Fortfarande över två timmar senare har jag fortfarande inte fått i mig något som fått stanna kvar…suck! Drack dock kolsyra igår (läsk) och jag börjar se ett samband mellan dagar jag kräks och när jag druckit läsk. Så jag får helt enkelt sluta med att dricka kolsyrade drycker fram till vecka 22 i alla fall, eller kraftigt begränsa mitt intag. Skulle egentligen tagit en sväng upp till Gårdsby idag men med tanke på hur jag mår så skippar vi nog de…

/Anna
Gravid | | Kommentera |

Upp och ner

Dagarna rullar så sakta fram. En vecka kvar tills Martin går på semester, längtar så! För min del är de ömsom vin ömsom vatten... Ibland mår jag bra, ibland mår jag illa och ibland kräks jag... Har haft två riktigt jobbiga dagar denna vecka. Brukar inträffa var 3-4:de dag ungefär (att jag mår riktigt dåligt och kräks). Träningen går sakta framåt, lyckats jogga ca 3 km (dock med håll). Funderar på att åka till gymmet idag när Martin slutat och träna lite. Men först ska jag in till stan (jobbet) och berätta den stora nyheten. Hade egentligen tänkt vänta tills nästa vecka men eftersom så många har gått och går på semester passar jag på nu istället. Är i vecka 12+ nu så den "värsta" tiden är över (12+4). 

/Anna
Gravid | | Kommentera |

Ett år sen

För ett år sen, nästan på klockslaget kom Oliver. Vårt lilla Pyre som vi väntat och längtat efter så länge! Och nu sitter vi här, gravida igen! Så häftig känsla! Längtar redan nu så efter lilla Pysen i magen (även om de är MÅNGA månader kvar). I stort sätt alla våra vänner vet nu om att Oliver ska få ett syskon vilket känns skönt, då behöver inte jag ljuga om hur jag mår. Nu väntar bara att berätta de på jobbet vilket jag troligtvis kommer göra om ca 1,5 vecka då jag är inne i vecka 13. I helgen har jag fått må bra, så skönt eftersom de varit både midsommar och kalas för Oliver. Mår ofta mycket bättre när Martin är hemma och kan hjälpa till, för då kan jag lägga mig/vila så fort jag känner mig sämre. Är jag själv kan jag inte göra de på samma sätt. Bara två veckor kvar tills Martin går på semester, så skönt! Annars växer magen, speciellt på kvällarna. Med Oliver så började vi ju knäppa magkort vecka 14, men tror nog att jag redan för ett par veckor sen var större än jag var med Oliver i vecka 14. Lyckades förresten jogga hela min runda idag (dock med håll) så ca 3 km! De tar sig! Snart är jag uppe i de där 5 km som är mitt mål!

/Anna
Gravid | | Kommentera |
Upp