En vecka kvar!

Om en vecka ska vi på UL i Malmö, se så fram emot de. Ska bli skönt att få en bekräftelse på att allt är bra med lilla Pyret och att de växer som det ska. (Något annat finns inte). Oron är idag något mindre, men de kommer och går...så det är bara att acceptera. Ryggont och konstig känsla i magen börjar bli vardag... Känns ibland som man har en knytnäve i magen, man vet inte om man är hungrig, illamående eller bara har ont... Man känner sig bara så konstig.

På torsdag ska vi hem till vårt hus =) Ska gå igenom lite saker som säljarna undrar om vi vill ha kvar och så (ved, hyllor, TV abonemang mm). Ska även passa på att mäta lite saker. Så vi vet hur bred soffan får vara och så. Ska bli spännande! Bra också att få lägga tankarna på något annat.

Till helgen tar vi nog en tripp hem till mamma och pappa, var väldigt länge sen vi sågs och behöver även rensa där. Pappa som fyller 60 i år ska också ha hjälp med lekarna till festen, så nu gäller det att sätta på min kreativa lekhatt!

/Anna

Allmänt, Gravid, Gårdsby, Hus | | Kommentera |

Lördagsjour

Jobbar lördag idag, vi gör de ibland (typ en gång i halvåret). Brukar inte vara speciellt mycket men idag hade jag en hel drös med patienter.

Lite lugnare de senaste dagarna, accepterat att jag inte mår lika varje dag (och att jag vissa dagar inte känner något alls). Och så länge jag inte blöder så kan jag vara lugn (och som en kollega sa "ja och även om du blöder så vet vi ju att de inte behöver betyda någonting"). Så lugn i båten med andra ord. Något som jag märker klar skillnad på är min matlust...har verkligen ingen matlust alls (mitt godis/chokladsug är så gott som borta). Igår ville jag gå till Willys och hitta något jag var sugen på (brukar vara tvärtom att man vill undvika och hitta något att vara sugen på).

Idag efter jobbet ska vi (jag och Martin) ut på lite loppisar för att se om vi hittar en skänk/ett skåp att ha våra böcker i, i vårt hus. Längtar så tills vi får/kan flytta in.

/Anna

Allmänt, Gravid, Hus | | Kommentera |

Orolig själ

Inget illamående idag heller (eller ett väldigt diffus illemående i så fall)... Försöker intala mig att de är lugnt...men det går väl si så där... Önskar verkligen att jag var lugn som en filbunke, önskar verkligen de! Men jag är inte lugn, jag oroar mig för allt och inget. Men det är bara att ta en dag i taget och hoppas på det bästa!

Idag ska vi pimpa lägenheten till topp (har iofs gjort det i stort sätt hela veckan) men i morgon är det fotografering och förhandsvisning som gäller. Vore oerhört skönt om vi fick lgh såld snabbt (speciellt om den gick innan visning).

/Anna
Gravid | | Kommentera |
Upp