ÄNTLIGEN!

Tjoho idag fick vi vår lägenhet! Inflyttning sker i morgon och Martin är på väg, dessutom är det fredag och jag ska ut ikväll med mina nya vänner, kan det bli bättre?

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Blåsig men en trevlig helg!

Helgen kan kort sammanfattas som blåsig men den innehöll även mycket mer!

På fredagen låg jag tryggt under mitt täcke, vräkte i mig godis och såg På Spåret medan vinden ven utanför fönstret.

På lördag morgon kom mamma ner till mig (stackaren hade inte haft ström på hela natten och fått ligga med både ett och två och tre täcken på sig). Vi flög i alla fall runt i staden såg bla på min och Martins kommande lägenhet, fikade och shoppade så klart! Två kjolar, en kortärmad skjorta, ett par örhängen och ett gäng strumpor blev det! Min bror Magnus och min pappa (som klagade på mig i Köpenhamn att jag är så snål) skulle ha blivit stolta! Mamma och jag passade även på att besöka Maxi samt mitt jobb, även om det sista inte gick så bra eftersom mitt kort inte hade behörighet att stänga av larmet...så mamma fick bara se mitt jobb utifrån. Tur att mamma (och pappa) kommer nästa helg igen! På kvällen såg jag på schlager tillsammans med en kompis vid namn Sara (som också är nyinflyttad).

Söndagen började med tvätt men fick lov att avbryta den då mormor och morfar ringde mig och ville ha med mig på lunch. Riktigt gott och trevligt var de även om jag inte är van att äta lunch så tidigt...fick mig även en rundtur runt Karlskrona och samt ett par anekdoter! På kvällen tog jag en blåsig promenad med Matilda som också tillhör "tjejgänget". Till skillnad från de andra är Matilda från K-krona vilket är skoj då hon vet "vad som gäller" i staden! 

Idag har jag bara suttit i möten (precis som alla måndagar) och ute skiner solen (fast de blåser ju så klart fortfarande). Känns så overkligt att de bara är ett par dagar kvar tills Martin kommer!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Helgen som kommer

Kan knappt förstå, om en vecka kommer Martin, ska verkligen bli helt underbart! Men måste erkänna att det gått bättre än förväntat. Främsta anledningen till det är ju helt enkelt att jag trivs, trivs med staden, jobbet och allt runt omkring. Tjejgänget spelar en stor roll. Tjejgänget är ett gäng på uppemot femton tjejer som alla är relativt nya i staden och/eller i jobbet (fast vissa är uppvuxna i Karlskrona) som umgås och hittar på lite saker då och då. Vi fikar, gå på afterwork och så. Riktigt skönt att träffa andra som är. eller har varit i samma situation som jag är nu.

Grymt skönt att det är helg också. Ikväll ska jag ha en riktig myskväll, se på På Spåret (jag vet, pensionärsvarning) och äta god mat och massor av godis. Ska dessutom skrapa en trisslott som jag fick av Martin med posten igår. Har ju gått och blivit en fena på det där med trisslotter, vann ju 1000 kr precis innan jag flyttade ner hit!

I morgon ska mamma komma ner och vi ska gå och shoppa (eftersom vi inte gjort de på så länge...en hel vecka sedan...) Känns riktigt bra att mamma och pappa bor lite närmare nu, även om att ses varje helg kanske är och ta i så behöver jag nu inte vänta till jul/påsk för att få träffa dem.

/Anna

Ska bli storm här i eftermiddag har de sagt får se om jag tar mig hem... Tog bussen för säkerhetsskull i morse. Det blåste rejält redan igår, fick stå upp och cykla trots att de var planmark. Det var till och med en kille som joggade som joggade om mig när jag försökte ta mig fram på cykeln. Då tyckte jag inte riktigt om denna vackra stad...

Allmänt | | Kommentera |
Upp