Polenresan i kort drag

Hemma från Polen. Resan till Polen nu i helgen var väldigt trevlig och lyckad. Kändes så skönt att komma bort en stund. Båten gick ju på fredagskvällen så vi satt i baren och drack lite drinkar, handlade på tax-freen och spelade lite på automaterna =) Kvällen avslutades i hytten med kortspel. Tidigt på lördagmorgon kom vi i land och åkte direkt till hotellet och åt en super frukost. Efter detta tog vi bussen in till Gydnia där vi spenderade dagen. Var riktigt varmt och skönt (över 25 grader) så vi ångrade att vi inte tog med badkläderna in till stan. Istället blev de "shopping" på saluhallar och i köpcentrumen. Efter x antal timmar vände vi tillbaka till hotellet där vi passade på att bada, basta och Anna och jag tog även varsin massage (fick de av Anna & Walter i födelsedagspresent). Bytte sedan om för att äta middag och kvällen försvann snabbt. Söndagen for vi till båten där vi spenderade hela dagen. Solade på däck, spelade bingo, spelade kort, spelade på automaterna, åt super härlig frukost (nästan bättre än dagen innan) mm. Hade även här bokat in oss på massage så jag är genomknådad nu kan man säga. Skönt att komma hem men resan var väldigt trevlig. Hann inte se så mycket av Polen (har ju dock varit där förr) men de lär nog bli fler gånger vi åker på kryssning så här.

Alldelses strax ska jag löneförhandla med chefen. Har aldrig gjort de förr så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig...  Dessutom så har jag drabbats av något mystiskt, mitt huvud snurrar...känns som jag tagit mig en sup...yr som attan...var även de igår...skumt!

/Anna

Allmänt | | 3 kommentarer |

Semester dags

Ikväll åker jag till Polen, ska bli himla mysigt. Eftersom jag inte hade så mycket semester i sommar känns detta lite som en liten semester och det är nog därför jag ser fram emot det så mycket. Att jag dessutom kommer få en massa spa-behandlingar gör ju inte det hela sämre och är ju inte direkt något man brukar unna sig.

Packningen är i alla fall stort sätt klart...löste mitt klädproblem genom att köpa ett par nya linnen...smart eftersom jag absolut inte har några kläder...eller...hur var de nu igen?

Idag är det åter igen dags för för att sitta med på lite intervjuer till en tjänst här på habiliteringen och i eftermiddag ska jag till hjälpmedelcentralen för utprovning av rullstol och sitthjälpmedel. Sen blir de en kort runda följt av handling och middag innan avfärd. 

Så mycket annat har inte hänt, fick förresten en avi att mitt nya körkort kommit, men eftersom jag beställt resan som Anna Sandberg väntar jag med att hämta ut det till efter helgen (de byter nämligen ut körkortet). Men nu verkar de mesta vara i mitt nya namn iaf (förutom VISA korten som jag måste vänta med att byta ut tills jag fått mitt nya körkort).

/Anna  
Allmänt | | En kommentar |

Längtar!

Åh de ska bli så härligt att få åka iväg i morgon! Längtar grymt mycket! Började packa redan igår, och har som vanligt packat väskan med kläder för ett helt kompani! Får nog ta och ta ut lite, det är ju trots allt bara två nätter som vi ska vara borta.

I veckan fick jag svar på min gastroskopi, vilket visade att allt var normalt. Bra på ett sätt men man undrar ju ändå varför jag då har så lågt blod- och järnvärde. Ska i alla fall på ny kontroll nästa vecka, för att se om mina värden har stigit. Ska även på årets hörselkontroll (går regelbundet pga min dåliga hörsel). Så igår fick jag två kallelser från landstinget i posten, snacka om att jag kände mig mer sjuk/skadad än jag är.

Idag sitter jag på intervjuer hela dagen, ska tillsätta en tjänst här på habiliteringen och jag sitter med som teamsamordnare. Nyttigt att sitta med, men svårt att veta vad man ska berätta och hur.

Ikväll ska jag på spinning med pulsband, så kallat SpinActivio, ser fram emot de då jag inte gått på det sen i våras. Ska bli härligt att få svettas lite =)

/Anna
Allmänt | | Kommentera |
Upp