Så var de fredag igen!

De blev en liten topp i besöksstatistiken igår, skoj =)

Idag är de fredag, tjoho! Socialfika vid halv tio, längtar redan! Innan dess handledning och efter fikat ska jag på skolbesök. På lunchen bjuder Matilda på efterrätt (hoppas de blir något med choklad) eftersom de är hennes sista dag. Hade iofs hoppat över efterrätten om vi istället fick ha Matilda kvar...men tyvärr går ju inte de! Usch, kommer sakna henne massor! Tur att vi umgås på fritiden också!

I morgon ska jag delta i Spin Of Hope, cykla för barncancerfonden. Hoppas de går bra, är ju inte riktigt inbiten i spinningens värld ännu, även om jag slutat titta på klockan när jag cyklar. På kvällen ska jag, Martin och Anna gå på musikal, RENT, vilket ska bli skoj. Är en gymnasieklass här i stan som sätter upp den så jag har inte så stora förväntningar på den men den har fått bra recensioner hittills iaf.

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Länkad

Läser en hel del andra bloggar, däribland "Spark i baken" som jag tycker är en utav de bästa tränings/inspirationsbloggarna som finns. Terese som skriver den skriver verkligen på ett sånt sätt att man blir motiverad och inspirerad. Här om dagen efterlyste hon energibilder och jag skickade in en bild på mig då jag hade sprungit Tjejmilen för två år sen och så idag såg jag att hon lagt upp min bild och länkat till mig blogg, skoj!

Nu skriver väl inte jag själv så mycket om träning (även om jag tränar en hel del) utan mer om mitt liv. Men kankse får man någon ny läsare som tycker att de är spännande att följa min vardag!

Har just varit på medarbetarsamtal med chefen. Har ju varit väldigt oroligt här på arbetsplatsen med en enorm personalomsättning så större delen av tiden diskuterade vi detta och var det för med sig. Men pratade även om vilken kompetensutbildning jag önskar samt vad jag ska jobba på tills nästa år. Över det stora hela ett bra samtal även om jag vet att det varken kommer resultera i massa utbildningar eller en stor löneförhöjning (jag jobbar ju trots allt inom landstinget).

Snart är de lunch, ska bli riktigt gott, magen kurrar! Morotssoppa står på menyn, kanske inte de som jag är sugen på mest av allt nu...men med lite frukt och grönt vid sidan om ska de nog bli bra. I eftermiddag blir ett patientbesök och sedan lite administrativt... Ikväll väntar BodyCombat (tyvärr inte med Kim) men de ska bli skoj ändå, missade ju förra veckan eftersom jag var i Växjö på Postkodmiljonär uttagningen då. Så jag är riktigt laddad inför ikväll!

/Anna

Allmänt | | Kommentera |

Under 100!

Såg idag att de bara var 99 dagar kvar till vårt bröllop! Herregud vad tiden gått snabbt! Fick lite sådär halv panik fast jag vet att vi har bra koll på saker och ting...

Av de stora sakerna så är följande klart
Festlokal bokad
Präst bokad (möte med honom i början på maj)
Frisör bokad (konsultationstid 4 veckor innan bröllopet)
Klänning på g (sys i Kina)
Catering i stort sätt klart (möte med dem i påsk)
Möte med konditoriet för bröllopstårtan bokad
Solosång i kyrkan fixad
Toastmaster, tärna och bestman klart
Underkläder ordnade
Resa till Tyskland för inköp av dryck bokad
Inbjudningskort iväg skickade
Busstransport till/från kyrkan
Bröllopsnatten bokad
Vigselring klar (ska bara hämta ut den)

De som inte är helt klart är följande
Sminkning (har en tjej på g)
Brudbukett och andra blommor
Dukning
Fest- och vigselprogram, samt gästbok
Vår transport (dock är de min fars jobb att ordna)
Skicka in om hindersprövning och namnändring
Önskelista ska kompletteras
Musik till festen (eventuellt på g)
Bröllopsresa (funderar och planerar)
Bordplacering
Smycken

Tror att de är de stora hela... Säg gärna till om jag verkat glömma något!

Jaja de ska nog ordna sig! Nu är det först och främt våffeldagen (jag har dock soppa till lunch). Ska även på medarbetarsamtal med chefen idag...är lite dåligt förberedd så jag mådst nog sätta mig ner och kolla igenom lite...

/Anna
Allmänt | | Kommentera |
Upp