Drömmar och paket

I natt drömde jag min första graviditetsdröm, drömde att jag födde en liten pojk i vecka 26 (vilken jag går in i nästa vecka). Förlossningen gick snabbt och barnet bara gled ut innan barnmorskan tog barnet och försvann (och där vaknade jag). Pyret får gärna stanna längre i magen än vecka 26 om jag säger så. Hyreskontraktet går inte ut förrän 12 juni ;)

Igår fick jag ett paket med posten, de var min kusin (som också är gravid) som skickat en mammaklänning till mig som hon köpt men inte kunde ha längre. Väldigt fin och enkel, kommer nog bli en favorit när de blir lite varmare ute!

/Anna
Gravid | | Kommentera |

Glad

Idag är jag glad förutom att jag vaknade mitt i natten av att Pyret gav mig en kickspark (fast bättre de än inget liv alls). Nä de som jag är glad över är att mitt blodtryck är normalt igen. Testade de nu på morgonen och då låg de fint på 120/71. Pulsen var dock ganska hög vilket troligen berodde på att jag var nervös inför blodtryckstagningen.

/Anna

Gravid | | Kommentera |

Köpmani

Så var de söndagskväll igen. Helgerna går verkligen snabbt även fast vi inte gör något speciellt, eller jo Martin bygger i badrummet och jag försöker hålla kaminen brinnande (går sådär). I helgen har vi dock hunnit med lite annat då mamma och pappa var på besök. Egentligen skulle de sovit över men pga diverse omständigheter så blev de inte så. Vi hade dock en väldigt trevlig em och kväll. De fick också följa med när vi gjorde de första inköpen till Pyret. Vet att det är tidigt än (kanske för tidigt) men hittade massa bra saker på Blocket så jag (vi) kunde inte låta bli. Sen så är det faktiskt så att det som händer händer även om man inte köpt saker. Hur som helst blev det en vit spjälsäng med madrass, spjälskydd och täcke hos säljare nr 1 (350 kr), och bärsele, babysits och Brio babyskydd med isofix hos säljare nr 2 (totalt 1200 kr). Där fick vi även med en gåstol och en babymössa (första klädesplagget). Så nu är Pyrets rum fullt med barnsaker + badrumssaker.

Annars har jag mått helt okej, lite ont i mage och rygg i lördags. Kan beror på träningsvärk eller att magen helt enkelt växer mycket på lördagar (brukar vara den dagen som jag har mest problem med). Pyret fortsätter att leva loppan i magen, ibland mer, ibland mindre. I lördags morse vaknade jag vid sju av Pyret rumlade runt. Så härligt och ligga och känna på magen när han snurrade och levde runt. Så lycklig!

I veckan ska jag försöka ta ett nytt blodtryck på jobbet och hoppas på att blodtrycket hos barnmorskan bara var tillfälligt högt, eller i alla fall att det inte fortsatt uppåt.

/Anna
Gravid | | En kommentar |
Upp