Lördag

Vaknade i natt och tänkte "o nej, jag vill inte jobba i morgon" sen insåg jag att de var lördag, så underbart! Martin är iväg och spelar volleyboll och jag har varit en sväng på stan med Anna. Tog en fika på Coffehouse, alltid lika trevligt. Om en stund ska jag iväg och svettas på L&M, cirkelgympa står på schemat och ser riktigt mycket fram emot de, var länge sen nu. Fast jag måste erkänna att jag har aningens träningsvärk både i ben och axlar från BC i torsdags! Men de ska nog gå bra ändå!
För er som inte vet så har vi riktig vinter här i Karlskrona, helt underbart! De jobbigaste är dock att de snabbt blir moddigt...när jag skulle ta min cykel tidigare idag så hoppade kedjan och när jag fixat den råkade jag slita av bromsvajern på cykeln...så nu har jag ingen broms på framhjulet, kanske inte de bästa nu när de är halt ute...får se om jag (läs: Martin) kan ordna de i morgon...
/Anna
Trettondagen var vi ute och åkte skridskor på isen utanför Långö, en riktigt fin dag!
Allmänt | | Kommentera |

Möten hela dagen lång

Har möten hela dagen idag...lite så där halvsegt på en fredag. Nu i förmiddags har de varit ordinatörsträff för hela landstinget (hab) och i eftermiddag är det friskvårdsrond (jag är hälsoinspiratör här på hab). Mötet i fm innebar att vi missade vårt kära socialfika...känns tungt men gulliga Lotta som bjöd idag lät mycket stå kvar så jag ska ta lite till lunch istället!

I helgen ska vi till Matilda och Jesper på middag, ser verkligen fram emot de, var länge sen vi träffades ihop. (Matilda ser jag ju än så länge varje dag på jobbet).

På söndag är de också bröllopsmässa (i Ronneby) men jag tror att jag hoppar den eftersom jag ska gå på den i Karlskrona om två veckor. På tal om bröllop har jag varit i kontakt med de som gör min klänning. De ville ha lite svar på frågor nu innan de sätter igång med klänningen. I slutet av april kunde jag räkna med att jag hade den. (Kanske får starta en till nedräkning för den) Hoppas verkligen att den blir så fin som jag hoppas på!

Nä nu ska jag ta och ringa lite och sen är de lunch!

/Anna
Allmänt | | Kommentera |

Vilken start på morgonen...

Vilken morgon...inte nog med att de var fullt med snö och riktigt svårt att cykla till jobbet i morse väl här så är de också brandlarmsprovning...vilket inneburit x antal minuter med ett konstant ringande! Jaha, nu börjar de igen... Jag har ju tinitus och borde vara van att de ringer, men kanske inte på denna nivån... Hoppas för guds skull inte att de är några ljudrädda barn som ska vara på habiliteringen nu, får då lär de aldrig komma tillbaka.

Blev ingen fika igår, på mitt initiativ ställde vi in de...lika bra de, de snöade och ffa blåste enormt igår kväll. Skulle ner och handla lite på Willys (som ligger 100 meter bort) och de var en kamp att komma hem, för varje steg jag tog kändes det som jag pressades två steg tillbaka. De små snöbitarna (var inga flingor) var som sylvassa nålar emot huden och snön yrde så man såg inte mycket. De var bara att borra ner huvudet och lita på sin instinkt, och jag kom trots allt hem till slut.

Ägnade istället kvällen med att tvätta (hurra vad skoj...) och försöka få ihop någon vettig text till bröllopsinbjudan...lättare sagt än gjort.

Idag väntar BC med Kim, om jag nu lyckas ta mig till L&M...

/Anna

Föresten gick de bra hos frisören, men ingen lär märka att jag klippt mig. Men jag vet, och ffa min frisör Hanna vet =)
Allmänt | | Kommentera |
Upp