I'm alive

Bara en kort rad innan jag måste kasta mig över allt arbete här på jobbet (har galet mycket just nu)...

Flytten gick bra, vi lever och är fortfarande tillsammans och kära! Däremot var de en massa strul med köksutrustning och så, men nu är även de ordnat. Mycket återstår dock, bla att kakla i köket...

Alla lådor är dock upplockade (även om de fortfarande står kvar i lgh) och vi är hemskt nöjda med vår nya lgh!

Nu "återstår" bara att städa ur vår gamla lgh...blää, verkligen ingen lust till de!

/Anna
Allmänt | | En kommentar |

Final countdown

Idag flyttar vi! Gamla lägenheten är så gott som ihop plockad, mamma var grym på att packa igår. Själv var jag mest en grinig snorunge...stressad och mycket att tänka på heter de! 

Har inte kunnat sova bra alls i natt...vaknat massor av gånger så nu gav jag upp! De andra vaknar nog till liv om någon timme kan jag tänka, då blir de fart på allt!

Vi har i alla fall ett tappert gäng som sak hjälpa oss idag, Förutom mamma och pappa (mina änglar) så ska även Lisa, Peter, Nicklas, Christina, Kristina och i viss mån Stephan hjälpa till. Så jag hoppas att de går hyfsat snabbt och smidigt att flytta vårt bohag den km de rör sig om. 

Vår nya adress blir förresten Långgatan 5 i Karlskrona.

Nä, nu ska jag surfa runt lite och försöka tänka på något annat...

/Anna

Tack alla ni som stöttat mig via bloggen, de värmer 
Allmänt | | Kommentera |

Snart...bara upploppet kvar

Ja, jag kanske skulle tala om att jag fortfarande lever...men de är knappt... Snart är det dags att flytta (till helgen) och båda lägenheterna ser ut som bombnedslag! Den gamla för att saker står huller om buller och jag vet inte vad som ska packas ner (eller allt ska ju ner) men inte var...skillnad var de då vi flyttade från Övik, då hade jag super koll och varje sak hade sin låda. Nu tycker jag ner lite saker här och lite där...usch skäms, jag är ju ändå en "Sandbergare". Den nya lgh ser minst lika mycket ut som ett bombnedslag, eftersom lådor och annat krafs börjar strömma in samtidigt som vi inte renoverat klart (har golv att lägga i hallen och häll, ugn, diskmaskin, bänkskiva, skåpluckor mm att ordna i köket) detta tillsammans med massvis av sågspån, damm och kartong gör det hela en aning kaosartat... Men de är inte så lång tid kvar nu...och jag hoppas verkligen att flytten flyter på smidigt.

Måste bara nämna att Anna bjöd oss på mat igår, hon är för go. Dessutom körde vi två vändor med hennes bil men massor av kartonger, påsar och annat som skulle upp i lägenheten.

/Anna
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp