Illamående och dålig sömn

Skulle aldrig skrivit att jag mådde bättre och sov som en stock... I natt vaknade jag (vet inte vilken tid) och mådde riktigt illa. Var vaken säkert en halv timme - fyrtiofem minuter innan jag somnade om. När klockan väl ringde mådde jag fortfarande illa. Blev till att äta frukost på sängen idag (tack Martin). Mår något bättre nu men det känns lite oroligt och instabilt. Känns skönt att det är fredag i morgon även om jag ska jobba på lördag också (helgjour). Blir dock min sista helgjour innan jag går hem för mammaledighet.

/Anna
Gravid | | Kommentera |

Trött

Varit lite dålig på att uppdatera bloggen. Dels beror de på att vi inte haft internet hemma med dels (och framförallt) beror de på att jag varit fruktansvärt trött. Sover efter jobbet, sover hela nätterna och sover så fort jag får chansen. Trodde att man skulle bli piggare nu i andra trimestern men precis som med allt annat så är inte jag som alla andra. Veckan har annars gått bra utan medicin (tänker inte längre på att jag inte tar den) och igår tränade jag faktiskt för första gången sen urminnes tider! Tog dock det väldigt lugnt, inte alls som jag brukar! Men träningsvärken har emellertid kommit som ett brev på posten! Aj! Både lår, baksida/rumpa och skulderblad är riktigt ömma idag. Kan bara föreställa mig hur de då är i morgon...

/Anna
Gravid | | Kommentera |

Snart på startvikten igen!

Om en veckan ganska precis ska jag och Martin till vår barnmorska Linda på MVC för andra gången. Första gången (då jag skrev in mig) var jag själv eftersom Martin var i Tyskland. Denna gång ska dock han vara med vilket känns jättebra. Tycker att de är viktigt att Martin är med på så mycket som möjligt så att han känner sig delaktig. Han vill ju även vara med på allt vilket underlättar! Han var t ex med på alla utan två undersökningar/besök i Malmö, och då ska sägas att vi säkert var där över 20 gånger. Alla besök på gyn här på sjukhuset har han också varit med på. Han är i vissa fall bättre på att tolka UL bilder än sköterskorna/läkarna (speciellt om det är en AT läkare - inget illa menat). Vet egentligen inte vad vi ska göra vid nästa besök men jag antar att de är lite koll på hur jag mår och få lite information om temakvällar, föräldrarkurser osv. Ställde mig på vågen idag och nu har jag bara 0,5 kg kvar tills jag är på startvikten igen! Bra jobbat med tanke på att jag då inte hade speciell matlust efter morgonens besök hos herr Toalett.

/Anna
Gravid | | Kommentera |
Upp