Tisdag 130108

Nu är det inte många dagar kvar, varken till UL eller flytt. Pirrar verkligen i kroppen av förväntning! Annars började veckan inte så bra…jag som ätit och druckit så bra på söndagen vaknade på måndags morgon med världens illamående. Hade ingen chans att kliva upp! Tog medicin och beslöt mig för att somna om istället. En timme senare mådde jag bättre och Martin kom och hämtade mig och skjutsade mig till jobbet. Funkar ju bra så länge vi bor i stan men från och med nästa vecka blir det betydligt svårare. Då får jag helt enkelt bestämma mig på morgonen om jag är "sjuk" eller inte. Hoppas dock fortfarande på att illamåendet nu vänt och att jag bara kommer må bättre.

Packade hela kvällen igår, och nu är det verkligen inte många saker kvar. Gick bland annat igenom gamla pärmar vilket resulterade i att vi kastade en hel sopsäck med gamla papper! Kläder, lite små plock, lite porslin och andra kökssaker som vi använder varje dag är i stort sätt de som vi har kvar. Men herregud vad mycket saker man har, är helt otroligt! Har två proppfulla IKEA kassar med bara klänningar till exempel. Ska aldrig mer säga att jag inte har något att ta på mig (om jag inte blir för stor för kläderna dvs - men än så länge är magen liten).

Martin påpekade ett graviditetsymtom igår som jag själv inte märkt. Han tyckte att jag var väldigt obeslutsam, mer än vanligt. Vet egentligen inte om de är något graviditetsymtom eller om det helt enkelt har att göra med att man är trött och inte orkar ta beslut alt. tycker att "basala" beslut är oviktiga. Annars tycker jag att jag mår relativt bra just nu (förutom illamåendet) så sover jag bättre på nätterna, inga krampkänningar eller foglossningar just nu. Nyser dock fortfarande, har ganska känsliga slemhinnor och är överlag känslig (blir lätt arg/ledsen/irriterad).

/Anna

Allmänt, Gravid, Hus | |
Upp