Lite smått och gott

Äntligen har man kommit hem efter en kortvecka, sååå skönt att få komma hem till sin egen lägenhet (och inte en 70-årig gubbes...) Är dock tacksam att jag får bo i hans lägenhet och det känns surt att jag måste lämna den om någon månad för att försöka hitta något nytt att bo i de sista veckorna. Någon som vet någon övernattningslägenhet eller rum i Söderhamn är det bara att höra av sig!

Sitter och väntar på Martin...är på hockeyträning. Kanske är lika bra de, sitter nämligen och lyssnar på elitseriehockey. Brynäs leder med 6-0 mot Linköping och Modo ligger under med 4-1 mot Mora...

För övrig är jag sjuk...eller förkyld (om de nu är någon skillnad). Nosen rinner och huvudet känns som en geléklump, annars är det okej. Hoppas bara inte det blir värre nu när det äntligen blivit helg!

Var förresten hos tandläkaren idag för första gången på flera år. Är stolt och meddela att jag inte hade ett enda hål! Däremot gnisslar jag tänder vilket kan få förödande konsekvenser då jag kan slipa ner/bita sönder mina tänder... Så de rekommenderade mig att skaffa bettskena...vilket kostar ett par tusen...kändes inte lika skoj! Man kan helt klart ha roligare för några tusen!

Nä nu ska jag släpa mig till soffan!

/Anna

Allmänt | |
Upp